Bokelcamp, Asten

Realisatie nieuwe voor- en achtertuin

Er werd ons gevraagd een ontwerp aan te leveren voor de voor- en achtertuin zodat deze compleet vernieuwd zouden worden. In de voortuin werd gewenst dat het pad naar de voordeur verlegd zou worden en wilden ze graag de inrit vergroot hebben. Tevens moest er een grote boom verwijderd worden. De voor- en achtertuin moesten een strakke uitstraling krijgen. Ze wilden graag een groot terras waar niet de hele dag de zon op staat. De verouderde schutting die er stond hadden ze graag vervangen. Hier hebben we een schutting geplaatst van Douglas hout die wij zelf hebben gemaakt. We hebben in de tuin schanskorven verwerkt. In een van de schanskorven hebben we een waterpartij geintergreerd met RVS waterspuwers. Dit stond hoog op het verlanglijstje van de klant. Ook in dit project kan de beplanting niet ontbreken. Ze hadden graag veel bloemen die voor de fauna in de tuin zou zorgen. Er is ook een wand gecreëerd waar insectenhuisjes verwerkt kunnen worden tussen de klimplanten. Ze wordt de aantrekking van insecten gestimuleerd.

Foto’s van het eindresultaat volgen.

Realisatie

Wat we zoal hebben gedaan voor deze tuin

  • Ontwerp
  • Grondwerk
  • Bestrating
  • Schanskorven
  • Waterpartij
  • Schutting
  • Beplanting
  • Gazon

Andere Projecten

Bekijk ook onze andere gerealiseerde tuinen